Çakallı İlkokulu
Çakallı İlkokulu Çakallı Köyü KARAİSALI/ADANA

VİZYON

Okul, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişim gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırma için vardır.

MİSYON

Öğrencilerimi, topluma faydalı, bilinçli, bilgi çağının gerektirdiği ölçülere uygun, eksiksiz, iyinin de iyisini hedef olarak sürekli başarı sağlayan bireyler olarak yetiştirmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

09.00 /14.20

SOBALI-KLİMALI

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

İKİ DAİRE LOJMAN BULUNMAKTA OLUP BİRİ KULLANILACAK DURUMDA OLMAYIP DİĞER LOJMAN ŞU AN İÇİN YEMEKHANE OLARAK KULLANILMAKTADIR.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ADANA´YA 35 KM,KARAİSALI´YA 8 KM MESAFEDEDİR.OKULDAN ADANA MERKEZE 25 DK. İLÇEYE 10 DAKİKA MESAFEDEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

KARAİSALI´NIN EN BÜYÜK KÖYLERİNDEN BİRİ OLMAKLA BERABER NÜFUSU ÇOK DEĞİLDİR.KÖYÜN EKONOMİK DURUMU İYİ OLUP OKULA KARŞI İLGİLİDİRLER.İLÇEYE VE İLE YAKINDIR.